1398/03/22

قابل توجه دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران محترم:
اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک که در تاریخ 20 آذر 1398 به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد، تحت حمایت پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی قرار گرفت و کلیه مقالات ارائه شده در این همایش در این دو پایگاه نمایه خواهند شد. قابل ذکر است پیش تر این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز نمایه شده است. لذا نظر به اینکه نمایه شدن مقالات در پایگاه های معتبر باعث افزایش استناد به مقالات و افزایش اعتبار آنها خواهد شد دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران محترم می توانند با اطمینان کامل مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی آنها با دریافت گواهی همایش بهره مند گردند.

شما می توانید اخبار نمایه شدن همایش، در پایگاه سیویلیکا را از اینجا و در کنسرسیوم محتوای ملی را از اینجا
مشاهده نمایید.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !