1398/03/12

اولین همایش پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک ۲۰ آذرماه سال جاری توسط دانشگاه صنعتی شاهرود و تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برگزار می گردد و در بخش همایش های آتی بانک مجامع علمی ISC نیز اطلاع رسانی شده است.

❇️ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مدیریت آن، وضعیت علمی دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری، حوزه‌های علمیه، نشریات، پژوهشگران و نویسندگان مقالات در نشریات علمی ایران و سایر کشورهای اسلامی را براساس تحلیل استنادی ارزیابی می‌کند.

❇️همچنین طبق قوانین جدید و مصوبه وزارت علوم تحقیقات و فناوری تنها همایش هایی که در  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به ثبت رسیده باشند دارای اعتبار از نظر این وزارتخانه هستند و مقالات ارائه شده در این همایش ها دارای اعتبار پژوهشی و حائز نمره پایان نامه می باشند.

✅از این رو ثبت یک همایش علمی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، از دیدگاه پژوهشگران؛ دانشگاهیان و محققان از جهت درجه ارزیابی علمی آن بسیار حائز اهمیت است.

✅لذا نظر به اهمیت فراوان این مسئله و سطح علمی بالای همایش پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک در کشور به اطلاع می رسانیم که با نمایه شدن این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این همایش از اعتبار لازم برای دریافت مقالات در حوزهای تحت پوشش برخوردار است و کلیه مقالات پذیرش شده در آن، از امتیازات فوق بهره مند شده و در پایگاه مذکور نمایه می گردند.
پژوهشگران ارجمند می توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی مربوطه استفاده نمایند.

کد اختصاصی همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

کانال اطلاع رسانی همایش در تلگرام:

geosig2019@

صفحه اطلاع رسانی همایش در اینستاگرام:

geosig2019@

محل برگزاری همایش:
دانشگاه صنعتی شاهرود
دانشکده مهندسی معدن٬ نفت و ژئوفیزیک
زمان برگزاری همایش: ۲۰ آذر ۱۳۹۸

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !