1398/03/01
همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک فرصتی برای گسترش ارتباط و تبادل نظر اهل دانش و فناوری

همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک، بعنوان اولین همایش تخصصی در زمینه کاربردهای ژئوفیزیکی پردازش سیگنال و تصویر در ایران است که هدف از برگزاری آن تدارک رویدادی علمی-صنعتی با رویکرد نزدیک کردن هرچه بیشتر دانش و فناوری و ایجاد فضایی مناسب برای تبادل نظر پژوهشگران، فناوران و صنعتگران در زمینه محورهای همایش می باشد.

1398/02/31

در تاریخ 31 اردیبهشت 1398 وبسایت "اولین همایش پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک" رسماً آغاز به کار کرد. امیدواریم مراجعین محترم اطلاعات لازم را از بخش های مختلف سایت دریافت نمایند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر از مسیرهای ارتباطی درج شده در بخش ارتباط با ما در تماس باشید. تا تکمیل بخش های مختلف سایت از صبوری شما سپاسگزاریم.

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر