1398/07/28
مهلت ارسال مقالات تا 15 آبان 1398 تمدید شد.

❇قابل توجه شرکت کنندگان محترم اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک:

✳نظر به درخواست تعداد زیادی از پژوهشگران ارجمند و تصمیم کمیته علمی همایش، آخرین مهلت دریافت اصل مقالات تا تاریخ ۱۵ آبان ۱۳۹۸ تمدید شد.
از شرکت کنندگان عزیز خواهشمند است نسبت به ارسال مقالات خود تا تاریخ مذکور اهتمام ورزند.
با تشکر
کمیته علمی همایش

1398/07/26
به منظور رفاه بیشتر شرکت کنندگان در همایش و کارگاه های جانبی آن، شرایط اسکان رایگان فراهم شده است.

❇️قابل توجه شرکت کنندگان محترم اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک:

✅به منظور رفاه بیشتر شرکت کنندگان در همایش و کارگاه های جانبی آن، شرایط اسکان بصورت رایگان فراهم شده است.
جهت برنامه ریزی دقیق برگزارکنندگان در خصوص اسکان٬ شرکت کنندگان محترم ضروریست حداکثر تا ۳۰_آبان از طریق پنل کاربری خود و بخش خدمات نسبت به اعلان نیاز به اسکان اقدام نمایند.

1398/04/11

بدینوسیله به اطلاع اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند، اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک از تمام سازمان ها و شرکت های مرتبط با اهداف و محورهای همایش برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد علمی-صنعتی دعوت به همکاری نموده است.
یکی از شرکت های بسیار مهم در زمینه اکتشاف منابع هیدروکربنی و نیز قطب پردازش و تفسیر داده های ژئوفیزیکی کشور، حوزه "مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران" است که پیرو مذاکرات و جلسات برگزار شده، حمایت خود از این همایش را اعلام کرده است.
دست اندرکاران همایش امیدوار هستند تا این رویداد علمی، صنعتی و تجاری با حضور اساتید، صنعتگران و سازمان های مرتبط به بهترین شکل ممکن برگزار گردد تا گامی بزرگ در راستای ارتقای توان علمی و صنعتی کشور برداشته شود.

1398/03/27

بدینوسیله به اطلاع اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند، نظر به اهمیت مباحث و کاربردهای بسیار زیاد پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک، مقالات برتر ارائه شده در اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک که توسط کمیته داوران برگزیده خواهند شد، در مجله علمی پژوهشی، پژوهش های ژئوفیزیک کاربردی به چاپ خواهند رسید.

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر