1398/04/11

بدینوسیله به اطلاع اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند، اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک از تمام سازمان ها و شرکت های مرتبط با اهداف و محورهای همایش برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد علمی-صنعتی دعوت به همکاری نموده است.
یکی از شرکت های بسیار مهم در زمینه اکتشاف منابع هیدروکربنی و نیز قطب پردازش و تفسیر داده های ژئوفیزیکی کشور، حوزه "مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران" است که پیرو مذاکرات و جلسات برگزار شده، حمایت خود از این همایش را اعلام کرده است.
دست اندرکاران همایش امیدوار هستند تا این رویداد علمی، صنعتی و تجاری با حضور اساتید، صنعتگران و سازمان های مرتبط به بهترین شکل ممکن برگزار گردد تا گامی بزرگ در راستای ارتقای توان علمی و صنعتی کشور برداشته شود.

1398/03/27

بدینوسیله به اطلاع اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند، نظر به اهمیت مباحث و کاربردهای بسیار زیاد پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک، مقالات برتر ارائه شده در اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک که توسط کمیته داوران برگزیده خواهند شد، در مجله علمی پژوهشی، پژوهش های ژئوفیزیک کاربردی به چاپ خواهند رسید.

1398/03/22

قابل توجه دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران محترم:
اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک که در تاریخ 20 آذر 1398 به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد، تحت حمایت پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی قرار گرفت و کلیه مقالات ارائه شده در این همایش در این دو پایگاه نمایه خواهند شد. قابل ذکر است پیش تر این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز نمایه شده است. لذا نظر به اینکه نمایه شدن مقالات در پایگاه های معتبر باعث افزایش استناد به مقالات و افزایش اعتبار آنها خواهد شد دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران محترم می توانند با اطمینان کامل مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی آنها با دریافت گواهی همایش بهره مند گردند.

شما می توانید اخبار نمایه شدن همایش، در پایگاه سیویلیکا را از اینجا و در کنسرسیوم محتوای ملی را از اینجا
مشاهده نمایید.

1398/03/12

اولین همایش پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک ۲۰ آذرماه سال جاری توسط دانشگاه صنعتی شاهرود و تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برگزار می گردد و در بخش همایش های آتی بانک مجامع علمی ISC نیز اطلاع رسانی شده است.

❇️ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مدیریت آن، وضعیت علمی دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری، حوزه‌های علمیه، نشریات، پژوهشگران و نویسندگان مقالات در نشریات علمی ایران و سایر کشورهای اسلامی را براساس تحلیل استنادی ارزیابی می‌کند.

❇️همچنین طبق قوانین جدید و مصوبه وزارت علوم تحقیقات و فناوری تنها همایش هایی که در  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به ثبت رسیده باشند دارای اعتبار از نظر این وزارتخانه هستند و مقالات ارائه شده در این همایش ها دارای اعتبار پژوهشی و حائز نمره پایان نامه می باشند.

✅از این رو ثبت یک همایش علمی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، از دیدگاه پژوهشگران؛ دانشگاهیان و محققان از جهت درجه ارزیابی علمی آن بسیار حائز اهمیت است.

✅لذا نظر به اهمیت فراوان این مسئله و سطح علمی بالای همایش پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک در کشور به اطلاع می رسانیم که با نمایه شدن این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این همایش از اعتبار لازم برای دریافت مقالات در حوزهای تحت پوشش برخوردار است و کلیه مقالات پذیرش شده در آن، از امتیازات فوق بهره مند شده و در پایگاه مذکور نمایه می گردند.
پژوهشگران ارجمند می توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی مربوطه استفاده نمایند.

کد اختصاصی همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

کانال اطلاع رسانی همایش در تلگرام:

geosig2019@

صفحه اطلاع رسانی همایش در اینستاگرام:

geosig2019@

محل برگزاری همایش: