1398/09/17

برنامه زمان بندی برگزاری اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک تهیه گردید که از اینجا می توانید دریافت نمایید. منتظر حضور شما در این همایش هستیم.

1398/09/17

قابل توجه اساتید دانشگاه٬ پژوهشگران٬ صنعتگران و دانشجویان:
در حاشیه اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک که در روز چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود٬ جلسه نشست تخصصی با موضوع:

نقش ژئوفیزیک در برخورد با چالش های اکتشاف معادن: نیازها و راهکارها

و با حضور دانشگاهیان و صنعتگران حوزه اکتشاف معادن برگزار خواهد شد. از علاقه مندان جهت شرکت در این جلسه دعوت به عمل می آید.

مکان برگزاری جلسه: دانشگاه صنعتی شاهرود، سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک
زمان برگزاری جلسه: چهارشنبه ۲۰ آذر ساعت ۱۶:۰۰ الی ۱۷:۰۰

1398/09/12

قابل توجه پژوهشگران گرامی

برنامه زمان بندی ارائه مقالات پذیرفته شده به صورت شفاهی و پوستری در اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک را از اینجا می توانید مشاهده نمایید.

1398/09/11
امکان چاپ پوستر مقالات در همایش

قابل توجه شرکت کنندگانی که مقاله آنها بصورت پوستر پذیرفته شده است:

با توجه به سؤال بسیاری از شرکت کنندگان در رابطه با امکان چاپ پوستر مقاله در شهر شاهرود، به اطلاع می رساند که برگزارکننده همایش امکانات چاپ پوستر را ندارد. اما برای کمک به شرکت کنندگان با یکی از مراکز انتشارات شهر شاهرود هماهنگ شده است که در صورت تمایل شرکت کنندگان فایل پوستر مقالات آنها را از طریق ایمیل یا پیام رسان دریافت کند و روز قبل از برگزاری همایش چاپ کرده و در اختیار کمیته اجرایی قرار دهد. بدین منظور شماره تماس این مرکز انتشارات در ذیل به اطلاع می رسد که برای این منظور هماهنگی توسط متقاضیان صورت گیرد.

لازم به ذکر است که کمیته اجرایی همایش مسئولیتی در قبال کیفیت چاپ ندارد و همچنین هزینه چاپ پوستر و انجام تمام امور هماهنگی در این خصوص با شخص متقاضی می باشد.

انتشارات صدرا
آقای محمدیان